Hade en "kaka" polenta i frysen som jag tinade, delade. Bredde ett lager pinjur [en paprikadipp som man kan köpa god billig på ÖB], ett lager tacosfärs som jag också hade i frysen och lite lök. Kläm på andra biten polenta sen toppade jag med Vitlöksdipp och tomater. Sen in i ugnen en kvart ungefär. Servera med massa sallad.
Tuesday, January 20, 2009
En fredagsklassiker?
Hade en "kaka" polenta i frysen som jag tinade, delade. Bredde ett lager pinjur [en paprikadipp som man kan köpa god billig på ÖB], ett lager tacosfärs som jag också hade i frysen och lite lök. Kläm på andra biten polenta sen toppade jag med Vitlöksdipp och tomater. Sen in i ugnen en kvart ungefär. Servera med massa sallad.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Hej svejs! Vad fint att hitta hit! Du har ju massor av grymma recept, hur har vi kunnat missa?! Kolla gärna in oss också på http://veganbidraget.blogspot.com. Just nu har vi en liten tävling på gång...
ReplyDeleteFred. Kärlek. Bönor,
vB