Wednesday, September 23, 2009

Jag måste bara tillägga att det finns mycket i denna värld som gör mig förbannad, arg, vansinnig, frustrerad och lagom tokig. Jag är ju rätt överkänslig mot människor generellt då majoriteten verkar urbota korkade. MEN detta gjorde mig nästan mållös idag; på universitetet studerar alltså VUXNA människor [iaf i lagens mening], men man kan iaf utgå från att de ska ha något sorts förnuft. Vi i detta samhälle är så lyckligt lottade att vi har bibliotek. Vi kan gratis komma över en väldans massa kultur på ett enkelt sätt. Bibliotek är heliga institutioner. På universitetsbiblioteket kryllar det av en massa spännande läsning som finns för alla. Nu visar det sig att de satanssnålajävlaskitidioterna till studenter har börjar RIVA UR SIDOR UR BÖCKERNA!
Vad är det för idioti?! Det borde vara spöstraff för sånt, eller skampåle på torget typ.
Själv vågar jag knappt vika ett hundöra i böckerna. Att riva ur sidor är baskemig helgerån!
*skäms på er!*

2 comments:

  1. Kan bara instämma! Vad vore livet utan biblioteken ... ? Har du läst en underbar bok som heter Boktjuven? Rekommenderas!! Nu i helgen är det bokmässa i Götet. Ha så trevligt hemma hos pappsen. Månne det blir nåt paket ... ; )

    ReplyDelete
  2. Jag har kollat upp "Boktjuven" och den verkar väldigt intressant. Tänk om kurslitteraturen kunde vara lika spännande som skönlitteratur :)

    ReplyDelete