Friday, July 8, 2011

Jag har haft lite semester. Vi var på Gotland och cyklade lite. Helt underbart. När man ger sig iväg sådär brukar man ha en ambition att man själv ska laga så mycket mat på spritköket, i verkligheten blir det inte riktigt så. Som vegan vet man inte riktigt vad man får när man käkar ute, oftast finns det inget på menyn så man får be dem fixa något. Jag åt gott hela veckan. På ett ställe i en liten håla på landet fanns en "Diner" som trollade fram lite Tzay sådär huxflux... [undrar varför de inte har Tzay på menyn]. En pizzeria hade dock mycket märkliga kombinationer, till kebaben hade de Rhode Island sås [?] och saltgurka, i falafelrullen hade de OST!

Hemma igen nu. Imorse blev det mannagrynsgröt med jordgubbskompott och müsli. *slurrp*















- Mannagrynsgröt [2.25 dl sojadryck + 2 msk managryn + nypa salt]
- Jordgubbskompott [jordgubbar + socker]
- Granola [Nigellas recept behhöver knappast säga att det är DELICIOUS!]

No comments:

Post a Comment