Wednesday, July 28, 2010

[ingenting]


Två ting som gör sommartider mer njutbara. "Varm och Kall" är flytande äppelpaj och det är underbart gott. Jag skulle kunna leva på det året om. BBQ mandlar är också en ny upptäckt, som rökta mandlar fast lite godare. *nomnom*

Här händer det inte mycket. Det beror nog mest på ointresse från min sida. Jag har liksom inte haft lust... Jag längtar efter sensommar, höst och skola just nu. Även om jag gör saker som gör mig glad för stunden känns det som jag tyngs ner av någon sorts sorg. En återkommande sorg som jag inte riktigt kan sätt fingret på vad den egentligen handlar om. Min människoallergi blir rätt allvarlig under sommaren, det är något med det varma vädret som tar fram det mest motbjudande hos människor. De är överallt och de för ett jädrans liv. Det ska presteras, fixas och donas. Jämföras och mätas. Samtidigt ska alla vara så jävla duktiga och lagoma som möjligt. Inte för mycket - men inte för lite. Inte göra något som faller utanför det normala. De ska hinna med så mycket som möjligt, fast de kanske inte har något intresse för det.

Jag hörde på nyheterna i morse att social isolering tydligen är "farligare" [i betydelsen dö i förtid] än både rökning och fetma. Ska vi nu bombarderas med hur man undviker social utanförskap då? Jag blir snarare mer deprimerad av för mycket social kontakt. Oönskad ensamhet kan säkerligen vara jobbigt men det finns även de som väljer ensamhet och gillar det.

2 comments:

  1. var köpte du mandlarna? :)

    ReplyDelete
  2. Hej! Mandlarna finns på Willys, det är deras märke "garant" kostar typ 15 kronor tror jag...

    ReplyDelete